E-booki

Wyświetlanie jednego wyniku

0 Komentarze

  • Agg

    2 lutego 2022 at 20:46

    Zgadzam się w 100%! Im bardziej restrykcyjnie tym gorzej dla naszej psychiki, a w życiu może być przecież i zdrowo i pysznie😋 Piękna strona! Będę stałym gościem😎

    1. Olga

      2 lutego 2022 at 23:01

      Fajnie, że masz takie samo zdanie w temacie. Dziękuję Ci za ten komentarz. Zapraszam po ciąg dalszy już wkrótce 🙂

  • Maria

    3 lutego 2022 at 12:03

    To prawda, dopiero kiedy zrozumiałam, że nie chodzi mi o to aby „schudnąć” a raczej mieć na stalę zdrowe ciało zaczęłam podchodzić do jedzenia jako do rzeczy która może być przyjemnością ale jednocześnie częścią planu. Teraz jem co lubię pamiętając przy tym czego mogę jeść dużo a czego trochę mniej.

    1. Olga

      3 lutego 2022 at 12:49

      Super, że odnalazłaś tę harmonię w jedzeniu. To niełatwa droga, ale kiedy już ją przejdziemy w nagrodę czeka poczucie wolności i radość z jedzenia 🙂 Dziękuję za podzielenie się swoim doświadczeniem.

  • Maria

    3 lutego 2022 at 12:06

    Wygląda pięknie i pysznie 🙂 Na pewno chętnie zrobię, bo również uwielbiam zimą takie rozgrzewające potrawy

    1. Olga

      3 lutego 2022 at 12:50

      Koniecznie daj znać jak wyszło 🙂

  • Joanna

    5 lutego 2022 at 20:39

    Pyszna!!! Zrobiła mi dziś dzień ❤️

    1. Olga

      6 lutego 2022 at 19:23

      Super! Cieszę się, że smakowało 🙂

  • Żaneta

    8 lutego 2022 at 15:26

    Palce lizać! Smakuje jak ciasto 😋Zachęcam do spróbowania 🙂

    1. Olga

      8 lutego 2022 at 15:31

      Cieszę się, że smakowało! Na zdrowie 🥰

  • Żaneta

    12 lutego 2022 at 10:23

    Skradł moje serce ❤️ Męża też! Będzie często gościł na naszych talerzach 🙂

  • Kasia

    15 lutego 2022 at 17:19

    Zawsze chciałam zrobić pieczoną owsiankę, ale nie było mi po drodze. Zmotywowałaś mnie i było warto:) nawet mężowi smakowało 🙂

    1. Olga

      15 lutego 2022 at 17:51

      Ale fajnie! Cieszę się, że Wam smakowało ☺️ Ściskam!

  • Pati

    17 lutego 2022 at 16:36

    Właśnie się gotuje, dodałam jedynie odrobinę sosu rybnego, bo to mój must have w curry. Bardzo moje smaki, tylko prawie pomidorków nie dodałam, bo zabrakło w krokach przygotowania 😉

    1. Olga

      17 lutego 2022 at 16:51

      Super! Daj znać jak smakowało ☺️ A i dziękuję za zwrócenie uwagi, już poprawiam 👩‍💻

  • Kasia

    19 lutego 2022 at 09:47

    Polecam tez paste jajeczna z awokado 🤩 jakiś czas temu zaczęłam robić i jest genialna. Składniki:
    – jajko na miękko x2
    – dojrzałe awokado
    – suszony czosnek
    – wędzona papryka
    – cayenne
    – sól

    Wszystko blendujemy razem – warto podać ze szczypiorem/cebulka dymka/większa ilością cayenne lub chrupiącym plastrem boczku. Jak chcemy więcej białka w paście to można dodać łyżek/dwie skyru. Niebo w gębie!

    1. Olga

      19 lutego 2022 at 10:43

      Też robię czasem pastę z awokado i jajek, ale z nieco innymi składnikami. Dziękuję za przepis ☺️

  • paula

    22 lutego 2022 at 11:29

    uwielbiam awokado 💚

    1. Olga

      22 lutego 2022 at 12:46

      Zrobię Ci kiedyś takie śniadanko 🥑💛

  • beata

    25 lutego 2022 at 14:15

    Pyszności 💚 Zestawienie smaku i zdrowia doskonałe 👩‍🍳

    1. Olga

      25 lutego 2022 at 15:03

      Dziękuję 💚🥑😘

  • Żaneta

    28 lutego 2022 at 19:36

    Jakbym czytała o sobie… Dziękuję ❤️

    1. Olga

      28 lutego 2022 at 20:13

      Ja też Ci dziękuję za tę wspólną drogę…😘

  • Beata

    28 lutego 2022 at 23:40

    💙

  • Marysia

    1 marca 2022 at 11:32

    Pycha 😍

    1. Olga

      1 marca 2022 at 11:36

      🥰

  • paula

    3 marca 2022 at 10:24

    🍓🍓🍓🥰

  • Karola

    17 marca 2022 at 00:32

    danie z tak banalnych składników, a tyle wartości odżywczej, pycha ! fasola Jaś w takiej odsłonie bardzo do mnie przemawia 🙂

    1. Olga

      17 marca 2022 at 07:43

      Super, bardzo się cieszę, że Ci posmakowało 😌

  • Karola

    17 marca 2022 at 00:34

    Ta owsinka zagościła u mnie na stałe, prosta w przygotowaniu a taaaaka pyszna ! polecam, mniam !

    1. Olga

      17 marca 2022 at 07:46

      Już niedługo kolejne odsłony pieczonej owsianki 🥣

  • Karola

    17 marca 2022 at 00:43

    to moj kolejny komentarz na tej stronie, a to dlatego, że te przepisy są łatwe w przygotowaniu i są super źródlem białka dla osób, które nie jedzą mięsa, powyższe danie gościło na moim stole już kilka razy, generalnie testuje przepis za przepisem, a do niektórych wracam kilkukrotnie 😛 Pasuje mi ten styl gotowania, OLGA czekam na WIECEJ ! 😀

    1. Olga

      17 marca 2022 at 07:44

      ❤️ kolejne przepisy już wkrótce!

  • Beata

    20 marca 2022 at 09:55

    😋😁

  • Dorota

    24 marca 2022 at 14:06

    Przepyszne curry, proporcje wymierzone w punkt! Dzięki za przepis, będę często do niego wracać🧡

    1. Olga

      24 marca 2022 at 16:13

      Cieszę się, że smakowało 🥰

  • Oliwka

    11 kwietnia 2022 at 14:07

    Przepyszne śniadanko do zabrania do pracy lub w podróż ❤️
    Robi sie błyskawicznie, wszystkie składniki raczej ma się w domu. Ciacho jest wilgotne, puszyste i idealnie słodkie. To druga w życiu pieczona owsianka, która wychodzi tak, że na 100% ją powtórzę (przerobiłam tonę przepisów i zawsze było coś nie tak – za sucho, za mdło). Zamiast wiórek kokosowych dodałam gorzka czekoladę i orzechy laskowe i piekłam o 5 min dłużej bo miałam mniejszą foremkę do dyspozycji.
    Polecam ten przepis całym serduchem i już puściłam go u siebie w pracy pocztą pantoflową 😁

    1. Olga

      24 kwietnia 2022 at 19:25

      Dziękuję! Cieszę się bardzo, że przepis się sprawdził ❤️

  • Beata

    25 maja 2022 at 12:35

    🍓🍓🤩💝♥️

  • ByMyMedicine

    29 maja 2022 at 22:20

    Najlepszymi specjalistami danej dziedziny są osoby ,ktore same zmagały się z tym problemem. Dziekuje za podzielenie się swoja historią🍀

    1. Olga

      21 czerwca 2022 at 13:03

      Dziękuję ♥️

  • Anna

    21 czerwca 2022 at 21:00

    Kurczę, u mnie trochę podobnie, po rozstaniu się z tabletkami antykoncepcyjnymi (przepisane na leczenie problemów hormonalnych) okazało się, że wjechała insulinooporność właśnie. W planach był bobas a tu kompletny rozjazd w organizmie. Dostałam leki na obniżenie insuliny, ale zawzięłam się i na własną rękę z nich zrezygnowałam. Wprowadziłam za to jadłospis, który pomógł uporać się z niedobrymi wynikami. Po zagłębieniu się w temacie okazało się, że MOŻNA obejść się bez wielu produktów, zastosować zdrowe zamienniki i generalnie pozmieniać sobie w głowie temat odpowiedniego żywienia oraz mieć z tego frajdę. Po 4 miesiącach pilnowania się ( nie głodowania) okazało się, że nie tylko insulina wróciła do normy, ale cała gospodarka hormonalna dała wyniki, jakich nigdy nie miałam. Pojawił się też wymarzony bobas. Konkluzja jest jedna – jedzenie leczy, trzeba tylko ten lek dopasować do siebie i znalezc w tym frajdę! 🙂

    1. Olga

      19 lipca 2022 at 11:51

      Ania, dziękuję za podzielenie się swoją historią ♥️ Gratuluję bycia wytrwałą i konsekwentną! No i oczywiście bobasa 🤩

  • Beata

    31 lipca 2022 at 16:02

    🥮😍

  • Beata

    24 sierpnia 2022 at 09:53

    💕

    1. Olga

      24 sierpnia 2022 at 10:34

      ❤️❤️❤️

  • Beata

    28 sierpnia 2022 at 10:17

    Pysznie brzmi ❤💛🖤🤍

  • Marysia

    3 września 2022 at 19:03

    Właśnie posłuchałam na YT wykładu o zaletach płatków owsianych i pierwsze co mi przyszło do głowy to ten przepis :3 coś czuję, że w przyszłym tygodniu zjem w pracy 5 owsianek

    1. Olga

      4 września 2022 at 17:43

      Płatki owsiane są super ❤️ Koniecznie daj znać jak Ci smakowała ta owsianka 👩‍🍳

  • Magda

    8 września 2022 at 15:10

    Dobry post – ludzie w tych czasach powinni bardziej podchodzić do szacunku odnośnie własnego ciała. Oczywiście nie mówimy o osobach, które z powodów ekonomicznych nie są w stanie zdrowo się odżywiać.

    1. Olga

      8 września 2022 at 16:30

      Dziękuję!

  • Beata

    1 października 2022 at 10:23

    🍎🍎😍

  • Beata

    9 listopada 2022 at 19:45

    🧡

  • Beata

    8 grudnia 2022 at 23:10

    😍

  • Hanna Birecka

    9 stycznia 2023 at 17:04

    Jestem również zainteresowana zdrowym odżywianiem. Hanna

    1. Olga

      9 stycznia 2023 at 19:28

      Super, proszę się rozgościć 🙂

  • Agnieszka

    5 lutego 2023 at 12:56

    Jak pani myśli – czy wyjdzie z mąką orkiszową typ 700? Z góry dziękuję

    1. Olga

      5 lutego 2023 at 16:27

      Robiłam z mąką orkiszową i wychodzi 🙂 Powodzenia!

  • P

    10 lutego 2023 at 15:43

    najlepsze wspomnienie lata ❤️

    1. Olga

      11 lutego 2023 at 10:16

      Już niedługo to powtórzymy 🌞❤️

  • Beata

    2 marca 2023 at 11:23

    😍

  • Beata

    21 marca 2023 at 22:17

    🧡

  • Ania

    21 maja 2023 at 10:11

    Uwielbiam! Nowe umiłowane śniadanie u mnie w kuchni ❤️

    1. Olga

      22 maja 2023 at 16:00

      Super, bardzo się cieszę ❤️

  • Ania

    21 maja 2023 at 10:12

    Same yorkshire pudding zrobiłam już kilka razy, ale zawsze na słodko! Muszę w końcu zebrać się na te z łososiem, które pokazujesz w tym przepisie ❤️

    1. Olga

      22 maja 2023 at 16:01

      Koniecznie! 🙂

  • Ania

    6 czerwca 2023 at 20:58

    Coś przepysznego! Szybko się robi, pyszne na ciepło i na zimno ♥️♥️♥️ Zrobiłam z samymi truskawkami i pycha

  • Hania

    25 lipca 2023 at 08:22

    Pyszota

    1. Olga

      25 lipca 2023 at 16:38

      Cieszę się, że smakowało 🙂 Dziękuję za komentarz ♥️

  • Oliwia

    3 sierpnia 2023 at 21:47

    Zamiast kulki Rafaello, polecam zamiennik w postaci protein balls (kokosowa kuleczka bez dodatku cukru – dostępne w Rosmannie) 😃

    1. Olga

      9 sierpnia 2023 at 12:40

      Super, dziękuję za info 😃

  • beata

    2 października 2023 at 17:36

    pyszota

  • Kamila

    10 października 2023 at 17:23

    mam pytanie, gdzie kupić dobrej jakości groszki czekoladowe?

    1. Olga

      10 października 2023 at 20:30

      Ja kupuję online (np. Allegro) z firmy Callebaut 🤎

  • Marysia

    11 października 2023 at 19:43

    A jakiej dynia Ty Olga użyłaś? Ma piękny kolor.

    1. Olga

      11 października 2023 at 20:12

      To była akurat piżmowa 💛

  • Beata

    20 listopada 2023 at 08:26

    😍

    1. Olga

      20 listopada 2023 at 20:13

      🤗

  • Zuzia

    20 listopada 2023 at 20:05

    Czy mozna soczewice zielona zastapic czerwona?🤗

    1. Olga

      20 listopada 2023 at 20:13

      Tak 🤗 Sos będzie miał nieco inną konsystencję, bo czerwona soczewica bardziej się rozpada w trakcie gotowania. 30 minut gotowania powinno w zupełności wystarczyć. Smacznego!

  • Beata

    2 lutego 2024 at 17:22

    Jeszcze z cukrem 😍

  • Marta

    10 lutego 2024 at 15:06

    Wyszły mega 🙂 Niestety mąka owsiana się skończyła, więc zrobiłam z pszennej. Świetna konsystencja, mięciutkie:) extra! Dziękuję za przepis 🙂

    1. Olga

      15 lutego 2024 at 12:37

      Cieszę się, że przepis się sprawdził. Dziękuję za komentarz 🙂

  • Alicja

    22 marca 2024 at 11:07

    Jakie makro? Wygląda extra!

    1. Olga

      22 marca 2024 at 17:25

      Właśnie uzupełniłam wartość odżywczą – znajdziesz na samym dole przepisu 🙂

  • Kasia

    13 kwietnia 2024 at 23:12

    Czy po upieczeniu wyjmuje od razu, czy uchylam drzwiczki?

    1. Olga

      17 kwietnia 2024 at 22:12

      Wyjmuje się od razu 🙂

    2. Tomek

      18 sierpnia 2024 at 07:45

      Ja nie rozumiem jak wyjąć naleśnik bez otwierania drzwiczek piekarnika. Proszę o wyjaśnienie. Danie wygląda świetnie, będę próbował 🙂

      1. Olga

        22 września 2024 at 10:52

        Nie otwieramy drzwiczek w trakcie pieczenia 😉

  • Beata

    4 września 2024 at 20:11

    🤩

  • Dominika

    20 września 2024 at 14:55

    Czy można zamienić mąkę pszenną na orkiszową albo inną ?

    1. Olga

      20 września 2024 at 19:06

      Tak 😊 myślę, że super sprawdzi się orkiszowa jasna albo pół na pół jasna z ciemną 😌

  • Agnieszka

    27 września 2024 at 18:28

    Bardzo dobre, na pewno tu wrócę 😊

    1. Olga

      27 września 2024 at 23:03

      Super, cieszę się bardzo, że smakowały 🥰 Zapraszam po więcej przepisów 👩🏼‍🍳

Komentowanie wyłączone