z płatkami owsianymi, borówkami i cytryną
Oto zdrowsza wersja klasycznych muffin – z dodatkiem namoczonych płatków owsianych, mniejszą ilością mąki i cukrem kokosowym. Idealne na śniadanie czy jako przekąska. Zamknięte w szczelnym pojemniku nadają się do zjedzenia przez 2-3 dni. Wg mnie smakują lepiej następnego dnia. Upieczcie je sobie i miejcie pod ręką coś słodkiego i jednocześnie pożywnego.
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_1352-e1662187217898-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_1335-1-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_1336.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_1337.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_1448.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_1449.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_1450-e1662188799806-768x1024.jpg)