z chipsami kokosa i orzechami
Jestem pewna, że jak spróbujcie granoli z tego przepisu, to już nigdy nie sięgniecie po tę ze sklepu. Przyznaję się bez bicia – to moje pierwsze podejście do domowej granoli. Okazało się, że jest super prosta do zrobienia. Wystarczy wymieszać wszystkie składniki i wstawić do piekarnika. Po niespełna 30 minutach można cieszyć się pyszną, chrupiącą przekąską. Domowa granola świetnie sprawdza się jako dodatek do owsianki, jogurtu czy mleka. Spróbujcie koniecznie!
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_6740-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_6744-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_6759-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_6780-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_6782-edited-scaled.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_6796-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_6802-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_6805-768x1024.jpg)