z suszonymi pomidorami i ciecierzycą
Kolejny pomysł jak wykorzystać szparagi. Tym razem to pomysł na szybki i pożywny obiad w wersji wegańskiej. Jeśli chcecie możecie wzbogacić go serem – sprawdzi się feta czy parmezan. Sami zdecydujcie. Skoro już mowa o wyborach – ja do swojego kaszotto użyłam kaszy pęczak, ale Wy możecie użyć każdej innej kaszy, nawet tej co została z poprzedniego dnia. Danie smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno. Smacznego!
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/05/IMG_7650-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/05/IMG_7626-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/05/IMG_7646-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/05/IMG_7649-768x1024.jpg)