à la chlebek bananowy z czekoladą
Jestem pewna, że ten przepis przypadnie do gustu nie tylko fanom owsianki, ale również tym co lubią chlebek bananowy. Zwykłą owsiankę można zamienić, niczym przy użyciu czarodziejskiej różdżki, w pyszne, pożywne, a do tego tak wyglądające śniadanie, że ślinka cieknie. Do tego przepisu potrzebujecie tylko miski i widelca, no i naczynia do zapiekania. Poza czasem jaki zajmie Wam mieszanie składników, potrzebna jest odrobina cierpliwości przy pieczeniu, ale niebo w gębie jakie zafunduje ta owsianka, po prostu to wynagradza.
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/04/IMG_0924-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/04/IMG_0892-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/04/IMG_0889-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/04/IMG_0891-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/04/IMG_0935-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/04/IMG_0937-768x1024.jpg)