owsiany z bananem i czekoladą
Placek śniadaniowy na płatkach owsianych z dodatkiem rozgniecionych bananów i gorzkiej czekolady. Wystarczy wszystkie składniki połączyć w jednej misce, a następnie upiec. Placek wychodzi mięciutki, smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Może być alternatywą dla porannej owsianki, sprawdzi się także na drugie śniadanie czy podwieczorek. Spróbujcie, jest naprawdę pyszny!
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_7579-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_6623-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_6776-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_6780-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_6684-2-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_6705-768x1024.jpg)