z masłem orzechowym, dżemem i bananem
Stworzyłam przepis łączący tosty francuskie, ulubioną kanapkę Elvisa Presleya i słynną, amerykańską parę PB&J czyli masło orzechowe z dżemem. Efekt przeszedł moje oczekiwania. Ten mój tost jest mięciutki w środku z chrupiącą skorupką na zewnątrz i do tego robi się go bardzo szybko. Polecam wszystkim miłośnikom masła orzechowego. Obiecuję – będziecie się rozpływać.
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/06/IMG_9211-e1656278421191-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/06/IMG_9232-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/06/IMG_9162-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/06/IMG_9266.jpg)