z jabłkiem i skyrem waniliowym
Omlet szarlotka z jabłkiem. Dzięki dodatkowi skyru wychodzi delikatny, wystarczająco słodki, a do tego ma więcej białka. W smaku przypomina placki z jabłkami. Robi się praktycznie sam, tylko podczas smażenia trzeba uzbroić się w cierpliwość. Czynność ta zajmuje około 10 minut, ale dla efektu końcowego, warto trochę poczekać. Jeśli jesteście ciekawi jak wypada makro, to zjedźcie na sam dół strony. Smacznego!
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_8150-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_8252-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_8254-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_8253-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_8190-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_8188-768x1024.jpg)