z bananem, masłem orzechowym i cynamonem
Pieczona owsianka to jedno z moich ulubionych śniadań, zwłaszcza o tej porze roku. Dzisiejsza propozycja, nie dość, że Was rozgrzeje i doda energii, to jeszcze otuli niczym ciepły koc. Dodałam do niej szczyptę cynamonu, porządną łyżkę masła orzechowego i wystarczającą ilość kakao, żeby poprawić Wam nastrój. Lubię owsianki pieczone za to, że są pożywne i robi się je w try miga, jeśli nie uwzględnimy czasu pieczenia, ale przecież ten czas można dobrze wykorzystać, np. stając na macie. Upieczcie ją sobie ♡
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_5536-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_5492-768x1024.jpg)
Do miksowania owsianek używam blendera z ostrzem S, ale jeśli takiego nie macie to użyjcie blender ręczny.
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_5540-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_5496-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_5537-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_5534-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_5533-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_5532-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_5531-768x1024.jpg)
1 Komentarze
Beata
8 grudnia 2022 at 23:10
😍