brzoskwiniowo-malinowa z białą czekoladą
Pyszna owsianka z owocami lata w wersji pieczonej. Na słodkie śniadanie lub jako zdrowsza alternatywa ciasta. Jest super prosta do zrobienia. Wystarczy miska i widelec. Do pieczonych owsianek lubię używać wcześniej rozdrobnionych płatków owsianych, ale sprawdzą się też płatki błyskawiczne. Ich drobniejsza konsystencja sprawia, że owsianka jest jeszcze bardziej mięciutka. Odżywkę białkowa w tym przepisie można pominąć, zmniejszając tym samym ilość mleka do około 100 ml, tak żeby masa nie była za rzadka. Połączenie brzoskwiń, malin i białej czekolady to istne niebo w gębie. Spróbujcie koniecznie!







5 Komentarze
weronika
3 listopada 2024 at 21:29
ile ma kalori
Olga
13 listopada 2024 at 21:48
Całość 934 kcal ☺️
Paulina
17 listopada 2024 at 09:45
Wygląda obłędnie 🌸
Jakiego syropu klonowego używasz?
Olga
17 listopada 2024 at 10:52
Od jakiegoś czasu zamawiam na stronie vilgain.pl ☺️ Lubię też Maple Joe 🍁
Paulina
17 listopada 2024 at 11:23
Dziękuję 🌸