nadziewane twarożkiem ze świeżymi truskawkami
Tosty francuskie to pyszny sposób na wykorzystanie czerstwego pieczywa. Przepis na nie zna chyba każdy. Ja postanowiłam nieco urozmaicić klasyczną wersję i przed smażeniem nadziałam tosty twarożkiem truskawkowym. W końcu sezon trwa w najlepsze. Do tego porządna góra świeżych truskawek i syrop klonowy dla osłody. Polecam na gorący, leniwy poranek. Jestem pewna, że polubicie tę wersję tostów, tak jak ja.
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/06/IMG_4005_jpg-1-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/06/IMG_3896-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/06/IMG_3908-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/06/IMG_3916-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/06/IMG_4211-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/06/IMG_4210-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/06/IMG_4209-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2024/06/IMG_4015-768x1024.jpg)