z dodatkiem mąki orkiszowej i skyru
Wśród moich przepisów znajdziecie już jeden przepis na placki z jabłkami. Te są nieco inne – na mące orkiszowej pełnoziarnistej z dodatkiem roślinnego skyru o smaku waniliowym. Placki wychodzą mięciutkie i puszyste. Polecam zwłaszcza teraz – w szczycie sezonu jabłkowego.
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_2398-e1664559348619-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_2397-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_2396.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_2129.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_2395-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/09/IMG_2394-768x1024.jpg)
1 Komentarze
Beata
1 października 2022 at 10:23
🍎🍎😍