z kremem cynamonowym rozpływającym się w ustach
Oto idealny chlebek marchewkowy – mięciutki, wilgotny i bardzo korzenny. Oblany kremową polewą o smaku cynamonowym, która rozpływa się w ustach. Do tego gdzieniegdzie, przyjemnie chrupiący od orzechów. Jak dla mnie – ideał do jesiennej filiżanki herbaty. Robi się go błyskawicznie. Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość podczas studzenia. Zapach unoszący się po całym domu z pewnością tego nie ułatwia, ale naprawdę warto. Spróbujcie i przekonajcie się sami 🐰🥕
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/10/IMG_2465-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/10/IMG_2585-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/10/IMG_2486-1-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/10/IMG_3250.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/10/IMG_3249.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/10/IMG_3007-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2022/10/IMG_2661-768x1024.jpg)