z masłem, miodem i cynamonem
Śliwki duszone to mój ulubiony dodatek do słodkich śniadań w okresie jesiennym. Ich przygotowanie zajmuje zaledwie 10 minut. Idealnie komponują się z owsiankami, placuszkami, omletami. Lubię je łączyć z jogurtem greckim i granolą, najlepiej domową czekoladową (przepis znajdziecie tutaj).
A z czym Wy je podacie?
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_8693-3-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_8179-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_8692-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_8691-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_7764-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_7815-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_7832-768x1024.jpg)