z masłem, cukrem i cynamonem
Dyniowe leniwe czyli comfort food w jesiennym wydaniu. Mięciutkie kluseczki z dodatkiem puree dyniowego, polane roztopionym masłem i oprószone cukrem z cynamonem. Idealne na obiad lub podwieczorek. Są naprawdę leniwe – przygotujcie tylko wcześniej puree z dyni (przepis znajdziecie tutaj). Już od samego patrzenia trudno im się oprzeć, czyż nie?
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/10/IMG_9427-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/10/IMG_9413-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/10/IMG_9369-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/10/page0-13-819x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/10/IMG_9425-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/10/IMG_9424-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/10/IMG_9423-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/10/IMG_9411-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/10/IMG_9406-768x1024.jpg)