pomarańczowe ze śliwkami i jogurtem
Tosty francuskie w pomarańczowej odsłonie – moczone w mleku, jajkach, świeżo wyciśniętym soku pomarańczowym z dodatkiem skórki startej z pomarańczy. Są tak aromatyczne, że możecie je podać z samym cukrem pudrem. Wyśmienicie smakują w towarzystwie śliwek duszonych z cynamonem (przepis znajdziecie tutaj) i jogurtu greckiego. Tak smakuje wymarzone jesienne śniadanie.
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/page0-13-3-819x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_8361-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_8384-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_8815-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_8426-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_8444-768x1024.jpg)
![](https://olgamaj.pl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_8472-768x1024.jpg)